الجواب باسم ملهم الصواب بله. آنچه از عبارات فقهی و متون کتابهای عقاید دانسته میشود این است که ارواح مردهها گاهی به قبرهایشان برمیگردند؛ خصوصا پنجشنبه ها و جمعه ها، حتی کسیکه به زیارت قبرها میرود، صاحب قبر، آن شخص را به خوبی می شناسد. البته درباره این مسئله باید …
مطالعه بیشتر »شوهر برای تسلی دادن زنش، آیه(وما أصاب من مصیبة إلا بإذن الله) را میخواند و به وی میگوید: این آیه ها را قبول که داری!، زن در حالت عصبانیت میگوید: قبول ندارم، حکم این زن چیست، آیا کافر می شود یا خیر؟ در صورت پاسخ مثبت آیا از شوهرش جدا می شود یا خیر؟
الجواب باسم ملهم الصواب انکار یک سوره و یا یک آیه و یا مسخره کردنش موجب کفر است، در نتیجه این شخص باید ایمان خودش را تجدید کند و اگر متأهل است، باید تجدید نکاح در میان زوجین صورت گیرد؛ چون انکار قرآن مجید موجب کفر است، تا جاییکه علّامه …
مطالعه بیشتر »بعضی از فلاسفه وگروه های دیگر بر این عقیده میباشند که روح پس از مرگ از جسمی به جسم دیگر منتقل میشود ، خواه آن جسم دوم جسم انسان باشد خواه حیوان، یا به تعبیر دیگرهمان تناسخ ارواح، آیا این عقیده درست میباشد؟
الجواب باسم ملهم الصواب این عقیده پوچ وباطلی است و از نظر شرع مقدس اسلام رد میباشد، چنانکه در روشنی آیات و احادیث نبوی آمده وقتی انسان مؤمن وفات مینماید، روح آن به علیین (به طرف آسمان) بالا میرود واگر انسان فاجری(گناهکار) باشد، روح آن به سجین(زیر زمین) برده میشود، …
مطالعه بیشتر »آیا توهین به سنت حجامت مانند سایر سنت ها سبب کفر میشود؟
الجواب باسم ملهم الصواب بله، اگر قصد توهین و استخفاف سنت رسول الله^ را داشته باشد سبب کفر است. دلیله: ـ في مجمع الأنهر: رجل قال لآخر: احلق رأسک وقلم أظفارک فإن هذا سنة رسول الله صلی الله علیه وسلم فقال ذلک الرجل: لا أفعل وإن کان سنة، فهذا کفر.([1]) …
مطالعه بیشتر »دشنام دادن به کرونا که یکی از بیماریهای واگیر دار است چه حکمی دارد؟
الجواب باسم ملهم الصواب دشنام دادن به کرونا و امراض دیگر جایز نیست؛ چونکه بیماریها تماما از جانب خداوند بوده و برای شخص مؤمن دارای اجر و ثواب هستند، لذا ایجاب میکند که شخص مؤمن در وقت بیماری شکیبا بوده وسپاس الهی را بجا آورد، بنا براین دشنام دادن به …
مطالعه بیشتر »